DOLAR 32,3510 0.3%
EURO 35,1382 -0.02%
ALTIN 2.309,391,41
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“İKAMETGÂHINIZI BAYBURT’A ALIN” KAMPANYASI

“İKAMETGÂHINIZI BAYBURT’A ALIN” KAMPANYASI

Bayburt Belediyesi tarafından kentte öğrenim gören üniversite öğrencilerine yönelik "İkametgâhınızı Bayburt'a alın. Belediyemizden hediyenizi anında alın" kampanyası başlatıldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:15
“İKAMETGÂHINIZI BAYBURT’A ALIN” KAMPANYASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayburt Belediyesi tarafından kentte öğrenim gören üniversite öğrencilerine yönelik “İkametgâhınızı Bayburt'a alın. Belediyemizden hediyenizi anında alın” kampanyası başlatıldı.

Bayburt nüfusunun yaklaşık yüzde 13’ünü oluşturan öğrencilere yönelik başlatılan kampanya kapsamında 31 Aralık 2019 tarihine kadar ikametgâhlarını yaşadıkları şehir olan Bayburt'a aldıran üniversite öğrencilerine çeşitli hediyeler verilecek.

Yaşanılan yerde ikametgâhın bulunmasının hukuki bir zorunluluk olduğunu da anımsatan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci öğrencilere seslenerek, “Güvenli şehrin huzurlu üniversitesinde öğrenim gören sevgili gençler; Anadolu’nun köklü şehrinde eğitim görmektesiniz. Şehrimiz sosyal ve kültürel yönlerden zengin bir şehir olmasına karşın nüfusunun azlığıyla da şehrimize gelen ödenek payından yeteri kadar yararlanamamaktadır. Gelen ödenek nüfusla orantılı olduğu için siz öğrencilerimizden isteğimiz ikametgâhlarınızı eğitim gördüğünüz şehrimize almanızdır. Bununla ilgili Bayburt Belediyesi olarak ikametini Bayburt’umuza alan öğrencilerimize “Hediyelerinizi de anında belediyemizden alın” adı altında kampanyamız 31.12.2019 tarihine kadar devam etmektedir. Kampanyamızla ilgili detaylı bilgi almak için belediyemize gelebilirsiniz. Hepinize derslerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Kampanyadan yararlanmak isteyen üniversiteli öğrenciler ikametgâh ve öğrenci belgeleri ile kimlik fotokopilerini 12 Aralık’a kadar Bayburt Belediyesi’ne vermeleri gerekiyor.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.