DOLAR 32,5572 -0.03%
EURO 34,9659 0.26%
ALTIN 2.425,490,11
BITCOIN %
Kayseri
28°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Hasta ve Hasta Yakınları Misafirhanesi

Hasta ve Hasta Yakınları Misafirhanesi

ABONE OL
Kasım 30, 2022 10:30
Hasta ve Hasta Yakınları Misafirhanesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi ve hayırsever iş birliği ile hayata geçirilen ve örnek proje olarak takdir toplayan Hasta ve Hasta Yakınları Misafirhanesi’ni ziyaret etti. Çevre illerden gelen ve bu hizmetten faydalanan hasta yakınları ile tek tek görüşen Başkan Büyükkılıç, “Hayırseverler şehri olarak bilinen Kayseri’mize yakışır bir hizmet” dedi.

Gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerinden birisi olan Büyükşehir Belediyesi’nce projelendirilip hayata geçirilen Ali İhsan Erbil-Gülsevim Erbil Hasta ve Hasta Yakınları Misafirhanesi, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) karşısında konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hayata kazandırılan bu anlamlı projeyi ziyaret ederek, çevre illerden Kayseri’ye tedavi olmak amacıyla gelen hasta ve hasta yakınları ile görüştü. Başkan Büyükkılıç’a ziyaret esnasında Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman ile daire başkanları da eşlik etti.

Hasta ve Hasta Yakınları Misafirhanesi ziyaretinde konuşan Başkan Büyükkılıç, Kayseri’de sağlık altyapısının en güçlü şekilde hizmet verdiğinin altını çizerek, “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun. Hakikaten bir ihtiyaca cevap verme mantığında Kayseri’mizde sağlık altyapısı en güçlü şekilde hizmet veriyor. Bölgedeki şehirlerimizden, ağırlıklı olarak, şehrimize teşrif eden hasta ve hasta yakınlarını burada misafir etmek suretiyle mağdur olmaması, açıkta kalmaması, ihtiyaçlarının giderilmesi, dualarının alınması anlayışı içerisinde bir hizmete vesile oluyor” dedi.

Büyükkılıç, Hasta ve Hasta Yakınları Misafirhanesi’nin Kayseri Şehir Hastanesi karşısında da yapıldığını hatırlatarak Erciyes Üniversitesi’nin Covid-19 aşısı başarısından söz etti ve akademisyenlere teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.