DOLAR 32,5650 0.01%
EURO 34,8527 -0.07%
ALTIN 2.433,900,17
BITCOIN 2110363-3,00%
Kayseri
26°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
HANGİ DAVA?

HANGİ DAVA?

ABONE OL
Şubat 3, 2023 14:20
HANGİ DAVA?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

BİR MEMLEKET MESELESİ…
Memlekette yine bir seçim havası var… Genel seçimler 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak. Partiler yoğun bir şekilde seçime hazırlanırken belediyelerde kendi partilerine destek olmak için kimseyi küstürmemeye çalışıyor. Adını “Dava” koyup koltuk sevdası peşinde koşan bir yığın insan grupları görüyorum ben. Dava demişken sormak istiyorum… Hangi dava?
Vatan Millet Sakarya davası ile şehit olan birçok kahramanımız var bizim. Şimdi bir koltuk sevdasıdır yine aldı gitti memleketi. Kronik koltuk sevdasından başka bir şey değil bunun adı. Vatanı için şehit olan kahramanlarımızın kemiklerimi sızlamaz mı yattığı yerde…
Sadece siyasi rant elde edenler değil… Birçok kurumda yaşanan koltuk sevdası yüzünden devletin bekası, halkın refahı geride kaldı…
İktidar bozulan ekonomiyi düzeltmeye çalışırken muhalefet sürekli taşlama modunda devam ediyor taş atmaya. Raydan çıkan birçok konuda sırf muhalefet olmak için değil de bir şeyleri yoluna koyma yolunda yapılsaydı eleştiriler şimdi çok daha güzel olabilirdi her şey. Peki, memleket ne olacak diye kimse düşünmüyor. Sahi bu kadar bozuk bir düzenin içersinde ne olacak memleket?
Son zamanlarda halk arasında bütün görüşmelerin ana teması seçim. Kim kazanacak? İktidar değişirse ne olacak? İktidar devam ederse ne olacak? Başkanlık sistemi, parlementer sistem, enflasyon, eğitim adalet, vs.
Ondan bir şey olmaz diyenler, kötümserlik aşılayan ağzı küfür dolu zihniyetler şimdi birbirinin sırtını sıvazlıyor. Milletine yabancılaşmış tarihine sırt çevirmiş kişiler, halkın sırtında karanlık senaryolar kuruyor… Sosyal medyada hak ve hukuk nutukları çekenler koltuk sevdasına yanıp tutuşuyor… Muhalefet il başkanını bile seçerken kaos çıkarıyor… Davamız memleket, biz dava adamıyız diyenler arkadaşına küsüp davasından vazgeçiyor… Sorsan herkes ay yıldızlı bayrak altında can vermeye hazır ama en çok koltuk konuşuluyor. Konuşulacak çok şey var daha ama gidecekte çok yolumuz var… Sormadan edemiyorum. Hangi dava?
Adını altın harflerle yazdırmış bu ülke için canını vermiş kahramanlarımıza selam olsun…

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.