DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20789682,74%
Kayseri
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
HADAK SPORCULARI SEZONA MUHTEŞEM BAŞLADI

HADAK SPORCULARI SEZONA MUHTEŞEM BAŞLADI

ABONE OL
Ocak 5, 2023 11:02
HADAK SPORCULARI SEZONA MUHTEŞEM BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri okullar arası kayak il birinciliği yarışları Erciyes Turizm Merkezi Hacılar Kapı’da gerçekleştirildi. Hacılar Dağcılık ve Kış sporları Kulübü (HADAK) Sporcuları yarışlardan toplamda 7 madalya kazanarak sezona muhteşem bir başlangıç yaptı.

Türkiye’nin önde gelen kayak merkezlerinden olan Erciyes’te sezonun açılması ile pistler kayakçıları ağırlamaya ve çekişmeli yarışlara sahne olmaya da başladı. Hacılar Kapı Tesislerinde düzenlenen Kayseri okullar arası kayak il birinciliği, il genelinden gelen sporcuların zevkli ve heyecanlı mücadelesine sahne oldu. Yarışlarda 7 madalya kazanarak sezona güzel bir başlangıç yapan HADAK sporcularını tebrik eden Hacılar Belediye Başkanı ve HADAK Başkanı Bilal Özdoğan, “İlimizde böylesine güzel bir tesis var. Bizlerde sporcularımıza gereken desteği veriyoruz. Onlarda böylesine bir güzelliğin karşılığını madalya ile bize veriyorlar. Bundan çok mutlu oluyoruz. Gençlerimize güvenimiz sonsuz. Devamının geleceğine yürekten inanıyorum. Sporcularımızı tebrik ediyorum.” Dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.