DOLAR 32,3749 0.15%
EURO 34,9506 -0.37%
ALTIN 2.324,220,22
BITCOIN 2261730-0,46%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
HACILAR’DA KARLA MÜCADELE, TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

HACILAR’DA KARLA MÜCADELE, TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

İlçe genelinde etkili olan kar yağışı ile birlikte gerekli tüm tedbirlerini alan Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, karda hayatı kolaylaştırmak adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:05
HACILAR’DA KARLA MÜCADELE, TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gece saatlerinden itibaren başlayan ve ilçe genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle araç ve yaya ulaşımının aksamaması, günlük yaşamın kesintiye uğramaması için çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, başta ana arterler olmak üzere kar küreme ve tuzlama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Kar yağışının görüldüğü ilk andan itibaren çalışmalara başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerektiğinde, 24 saat kesintisiz hizmet verdiğini vurgulayan Hacılar Belediye Başkan Vekili Bilal Özdoğan, “Biz sabah saat dörtten itibaren 11 araç 40 personel ile gerek tuzlama gerek kar küreme ve temizleme işlemlerini büyük bir gayret içerisinde yapmaktayız. Bu alandaki bizim önceliğimiz özellikle ana arterler ve ana arterlere bağlı bağlantı yollarının açılması hususudur. Çünkü halkımızın iş yerlerine ulaşması, ilçe merkezine ve şehir merkezine ulaşması açısından ana bağlantılar öncelik arz etmektedir. İlerleyen saatler içerisindede diğer sokak ve caddelerimizin açılma işlemlerine devam etmekteyiz. İnşallah rabbim bereketiyle karını ilçemize, ülkemize yağdırıyor. Rabbimin bu nimetine biz kar felaketi değil karda hayatı kolaylaştırma işlemi diyoruz.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.