Hacılar'da Kar Mesaisi

Kar yağışıyla beyaza bürünen Hacılar'da belediye ekipleri 32 personel ve 14 araçla sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Bilal Özdoğan, Kayseri’nin Hacılar ilçesinde etkili olan kar yağışının ardından ekiplerin aralıksız çalıştığını belirterek vatandaşların günlük yaşamının aksamaması için tüm önlemlerin alındığını söyledi.

Erciyes’in eteklerinde yer alan Hacılar, yoğun kar yağışıyla birlikte kartpostallık görüntülere sahne olurken, Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahalle araları dahil ilçe genelinde kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

Başkan Özdoğan, karın rahmet ve bereket olduğunu vurgulayarak, “Hacılar’ımız kış aylarında bembeyaz örtüsüyle muhteşem bir manzaraya kavuşuyor. Bu güzelliğin hemşehrilerimizin hayatını olumsuz etkilememesi için tüm ekiplerimizle sahadayız” dedi.

İlçe genelinde 3 kar küreme ve tuzlama kamyonu, 1 tuzlama kamyonu, 2 greyder, 1 loder, 3 beko-loder ve 4 genel hizmet aracı olmak üzere toplam 14 araç ve 32 personelin görev yaptığını belirten Özdoğan, özellikle kritik noktalarda buzlanmaya karşı yoğun tuzlama uygulaması yapıldığını ifade etti.

Sürücülere de uyarıda bulunan Özdoğan, kış lastiği kullanımının önemine dikkat çekerek vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.

Herhangi bir olumsuzluk durumunda vatandaşların belediyeye doğrudan ulaşabileceğini belirten Özdoğan, çalışmaların kış boyunca aralıksız devam edeceğini sözlerine ekledi.

WhatsApp İhbar Hattı
0533 235 81 25
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Haber Yeni Gündem - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme