Hacılar Belediyesi Ocak ayı meclisi toplandı

Hacılar Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı'nda 15 asıl ve 3 ek madde oy birliğiyle kabul edilirken, Başkan Bilal Özdoğan 2025 yılı çalışmalarını değerlendirdi.

Hacılar Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Bilal Özdoğan başkanlığında meclis üyeleri ve birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda gündemde yer alan 15 asıl ve 3 ek madde görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantı öncesinde konuşan Başkan Bilal Özdoğan, 2026 yılının ilk meclis toplantısında meclis üyeleriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2025 yılı boyunca ilçeye kazandırılan hizmet ve yatırımlara katkı sunan tüm meclis üyelerine ve belediye personeline teşekkür etti.

2025 yılının Hacılar için altyapı ve üstyapı yatırımları açısından verimli geçtiğini belirten Başkan Özdoğan, “İlçemizin ihtiyaçlarına yönelik önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Eser ve hizmet odaklı çalışmalarımız, meclisimizin desteğiyle kararlılıkla devam edecek” dedi.

Kış döneminde yapılan çalışmalara da değinen Özdoğan, yoğun kar yağışına rağmen sahada özveriyle görev yapan Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri ekiplerine teşekkür etti. Sosyal yardımlaşma faaliyetlerinin yılın her döneminde sürdüğünü vurgulayan Özdoğan, ihtiyaç sahibi vatandaşların desteklenmeye devam edildiğini ifade etti.

Yeni meclis yapısının uyum içinde çalıştığını belirten Başkan Özdoğan, belediye birimleri, kaymakamlık ve diğer kamu kurumlarıyla güçlü bir iş birliği içerisinde hareket edildiğini kaydetti.

Toplantı sonunda gündem maddelerinin tamamı oy birliğiyle kabul edilirken, Başkan Özdoğan alınan kararların Hacılar için hayırlı olmasını dileyerek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Haber Yeni Gündem - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme