DOLAR 32,3385 0.23%
EURO 35,1063 -0.16%
ALTIN 2.307,701,34
BITCOIN 22855212,78%
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ İLE ÇİFTÇİYE DESTEK PROJESİ

GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ İLE ÇİFTÇİYE DESTEK PROJESİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Güneş Enerji Santrali (GES) projesine destek vererek üreten ve ülke ekonomisine katkı sağlayan çiftçinin yanında olmaya devam edeceklerini açıkladı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:09
GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ İLE ÇİFTÇİYE DESTEK PROJESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dr. Memduh Büyükkılıç yönetiminde, tohum ve yem bitkisi desteğinin yanı sıra, tarımsal makine ve teçhizat ile hayvancılık alanında verdiği ücretsiz desteklerle Türkiye’ye örnek olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, günümüzün önemli teknolojilerinden Güneş Enerji Santrali projesine sağlayacağı destek ile çiftçinin yanında yer alacak bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir’in destek vereceği Develi Epçe Mahallesi’nde gerçekleştirilmesi planlanan uygulamanın, Kayseri’de tarımsal sulamada belediyelerin yapacağı ilk proje niteliği taşıdığını belirterek, “Yerel yöneticiler olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın da talimatları doğrultusunda tarım ve hayvancılık alanında başlattığımız seferberliği genişleterek yolumuza devam ediyoruz. Develi Epçe Mahallesi’nde gerçekleştirilmesi planlanan Güneş Enerji Santrali projesi ile yine bir ilke imza atıyoruz. Büyükşehir Belediyemizin destek vereceği Develi Epçe Mahallesi’nde gerçekleştirilmesi planlanan proje, Kayseri’de tarımsal sulamada belediyelerin yapacağı ilk proje niteliği taşıyor. Proje ile S. S. Epçe Köyü Sulama Kooperatifi Güneş Enerji Santrali ile tarımsal sulama kooperatiflerinin enerji maliyetlerinin azaltılmasını hedefliyoruz. Örnek teşkil edecek bir proje daha şehrimize, ülkemize ve çiftçimize hayırlı olsun” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.