DOLAR 32,4294 0.2%
EURO 35,3837 0.19%
ALTIN 2.324,170,22
BITCOIN 22912792,20%
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Gökmen Çiçek Savunma Sanayi Sempozyumu  Sergisi’nin Açılışına Katıldı

Gökmen Çiçek Savunma Sanayi Sempozyumu Sergisi’nin Açılışına Katıldı

ABONE OL
Ekim 13, 2022 11:40
Gökmen Çiçek Savunma Sanayi Sempozyumu  Sergisi’nin Açılışına Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Valimiz Gökmen Çiçek, Milli Savunma Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Savunma Sanayii Başkanlığı destekleriyle Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi tarafından 13-15 Ekim tarihleri arasında Kayseri’de 1.ncisi düzenlenecek olan “Savunma Sanayi Sempozyumu Sergisi” nin açılışına katıldı. Erciyes Kültür Merkezinde düzenlenen Sergi’nin açılışına Valimiz Gökmen
Çiçek, Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Büyük Şehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Savunma Sanayi Başkan Yardımcısı Serdar Demirel, Teknik Hizmetler Genel Müdürü Tümg.Hüseyin Duman, MMO Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol, TMMOB MMO Başkanı Yunus Yener, Savunma Sanayi Kuruluşlarının Temsilcileri, İl Protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Vali Çiçek, Kayserinin savunma sanayiinde önemli bir yeri olduğunu belirterek “ Benim lise zamanlarımda 90’lı yıllarda bize söylenen bir şey vardı. ‘Dünyada artık savaşlar bitiyor, dünya artık küresel bir yer haline geldi, artık post modernleşme ile beraber dünyada savaşların bittiğini, milletlerin kültür ve etnik savaşlarının olmayacağı bir yüzyıla giriyoruz’ diye söyleniyordu. Ancak 20.Yüzyıla geldiğimizde gördük ki bu söylenenlerin hepsi gerçekliğini yitirdi. Bu söylenenlerin yerini savaş, kan ve gözyaşı aldı ve bu özellikle bizim coğrafyamızda oldu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.