DOLAR 32,5976 0.25%
EURO 34,8044 0.38%
ALTIN 2.408,04-1,00
BITCOIN 21540670,26%
Kayseri
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Gençlik ve Aile Çalıştayı

Gençlik ve Aile Çalıştayı

ABONE OL
Kasım 5, 2022 11:05
Gençlik ve Aile Çalıştayı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği’nin paydaşları olduğu gençler ve aile yapısını konu alan Gençlik ve Aile Çalıştayı’na katıldı. Başkan Büyükkılıç, “Bu tür çalışmaları çok önemsiyor, Kayseri’mizde sivil toplum teşkilatlarının yaptığı her çalışmaya mutlaka destek veriyoruz” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Valiliği, Talas Belediyesi, Erciyes Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Cihannüma Dayanışma Derneği Kayseri İl Temsilciliği’nin paydaşları olduğu ‘Gençlik ve Aile Çalıştayı’ düzenlendi.

Kayseri Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen çalıştaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlarından Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Kayseri İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Dr. Yüksel Yiğit, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, Cihannüma Dayanışma Derneği Genel Başkanı Rıza Yorulmaz ve çok sayıda öğrenci ile genç katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.