DOLAR 32,5145 -0.11%
EURO 34,9729 0.37%
ALTIN 2.424,440,06
BITCOIN 2101694-3,15%
Kayseri
28°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Esat Kabaklı Konseri

Esat Kabaklı Konseri

ABONE OL
Mayıs 2, 2023 10:27
Esat Kabaklı Konseri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Esat Kabaklı Konseri düzenlendi. Konser öncesi konuşan Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı Hulusi Akar, “İşçimizin emeğinin karşılığının alınması, alın terinin karşılığının alınması bizim için çok önemli. Bunun için bütün bakanlıklar üzerine düşen görevi yapmaya çalışıyor. Bazı sorunlar var onları da inşallah önümüzdeki günlerde çalışmak suretiyle çözeceğiz. İşçimizin mutluğu, refahı bizim için önemli” dedi.

Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı Hulusi Akar ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında düzenlenen Esat Kabaklı konserinin de yer aldığı İşçi Buluşması’nda işçiler ve aileleriyle bir araya geldi. Konser öncesi konuşan Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı Hulusi Akar, “Bu önemli ve anlamlı günde sizlerle beraber olmanın mutluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. 1 Mayıs emek ve dayanışma günü kutlu olsun. İşçilerimizin emeği ve alın teri gerçekten çok önemli. Bu bizim milli ve manevi değerlerimiz için de önemli. Hiçbir işçinin hakkını yedirmedik yedirmeyeceğiz. İşçinin hakkını vermek için elimizden gelen gayreti gösterdik göstereceğiz. Sendikalar işçinin hakkını korumakta çok önemli, bu konuda yapılan çalışmaları değerlendirdiğimizde hepinizin şunu iyi anlaması ve görmesi lazım. Bugüne kadar birçok problemi çöze çöze geldik. Bundan sonra da kalan ne kadar problem varsa bunları da çözmek bizim boynumuzun borcu. İşçimizin emeğinin karşılığının alınması, alın terinin karşılığının alınması bizim için çok önemli. Bunun için bütün bakanlıklar üzerine düşen görevi yapmaya çalışıyor. Bazı sorunlar var onları da inşallah önümüzdeki günlerde çalışmak suretiyle çözeceğiz. İşçimizin mutluğu, refahı bizim için önemli. Sizler işlerinizi yaparken, bizlerde sahada, arazide, sınır ötesinde silahlı kuvvetlerimiz elinden geldiğince çalışıyor. Sizler refah için üretirken, bizler de güvenliğimiz için mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.