DOLAR 32,3831 0.19%
EURO 35,0502 -0.08%
ALTIN 2.325,440,27
BITCOIN %
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
E-38’İN DÜNYAYA AÇILAN YENİ ARA YÜZÜ

E-38’İN DÜNYAYA AÇILAN YENİ ARA YÜZÜ

ABONE OL
Aralık 20, 2022 14:54
E-38’İN DÜNYAYA AÇILAN YENİ ARA YÜZÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Büyükkılıç, e-38’in yenilenen ara yüzü ve yeni tasarımları ile geleneksel el sanatları ürünlerini 2 farklı yabancı dil seçeneği ile uluslararası anlamda kendi sitesi aracılığı ile adını tüm dünyaya duyuracağını söyledi.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, NÜ TANITTI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi’nin ‘150. Yılda 150 Proje’ kapsamında e-ihracat başlığı altında yer alan satış platformu sitesi e-38’in yaklaşık 200 ülkeye hizmet verecek yeni yerli ve milli yazılım programının tanıtım törenine katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ‘150. Yılda 150 Proje’ kapsamında e-ihracat başlığı altında yer alan satış platformu sitesi olan e-38’in değişen ve gelişen çağa uyum sağlamak adına yeni bir yerli ve milli yazılım programı ile ilgili ‘e38 Lansmanı ve Sergisi’ programına katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen tanıtım programına Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ile Serdar Öztürk, daire başkanları ile kursiyerler ve eğitmenler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda e-38 ile ilgili kısa film gösterimi yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, programda yaptığı konuşmada, yenilikçi, önemli ve anlamlı çalışmada bir araya gelmekten keyif aldıklarını belirterek, “İyi ki varsınız, bizlerin hizmet için açtığı mekânları sizler şenlendiriyorsunuz. Sizler olmazsanız bu mekânların hiçbir anlamı olmaz. Bize hizmet fırsatı veren Kayserili hemşehrilerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu proje ile kursiyerlerin hem yetenek sahibi olduğunu hem de ürettiklerini pazarladığını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, şöyle konuştu:

“Her alanda olduğu gibi bu konuda da gerekeni yapma niyeti ile yola çıkılırken, güzel sonuçlar alınacağına inanıyorum. Elimize gelen verilerle azımsanmayacak nitelikte rakamlara ulaştığını görmekteyiz. Ticaret günün koşullarına uygun olarak yapılırsa anlam kazanır ve getirisi artar. KAYMEK bünyesinde yapılan bu güzel çalışmada hem yeteneğe sahip olacaksınız hem de ürettiklerinizi böylece pazarlayacaksınız. e-38, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluşu ama burada herhangi bir komisyon yok, herhangi bir ücret yok, sadece bir hizmetin olduğu önemli ve anlamlı bir çalışma söz konusudur.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.