DOLAR 32,3792 0.17%
EURO 35,0232 -0.23%
ALTIN 2.324,470,23
BITCOIN 2264318-0,41%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
DÜNYA GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONU’NDAN MELİKGAZİ ’YE ZİYARET

DÜNYA GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONU’NDAN MELİKGAZİ ’YE ZİYARET

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Celal Tan ve konfederasyonun Kayseri il Başkanlığından oluşan bir heyet Melikgazi Belediyesine nezaket ziyaretinde bulundu. Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Denetleme Kurulu Başkanı Celal Tan Kayseri’ye gelerek bir dizi temaslarda bulundu. Konfederasyonun Kayseri İl başkanlığına uğrayan Celal Tan burada İl Başkanı İlker Hamurcu ve İl Başkan yardımcısı ve aynı zamanda TÜMGİAD Genel Başkan Yardımcılığı görevini yapan Numan Yakut ile görüştü. İl Başkanlığının çalışmaları hakkında bilgiler alan Tan daha sonra il yönetimi ile Melikgazi Belediyesi’ni ziyaret etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:23
DÜNYA GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONU’NDAN MELİKGAZİ ’YE ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konfederasyon heyetini Melikgazi Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Yakup Yükse, Mehmet Karaköse ve yöneticilerden Ahmet Kahveci ağırladı. Ziyarette Celal Tan Konfederasyonun yapısı, çalışmaları ve gençler üzerindeki etkinlikleri hakkında bilgi verdi. Gençlik ile ilgili faydalı proje ve etkinliklerin belediye olarak yanında olduklarını belirten Melikgazi Belediye başkan Yardımcıları Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu ile işbirliği yapılması içerisinde destek olacaklarını söyledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.