DOLAR 32,5378 -0.06%
EURO 34,8096 -0.21%
ALTIN 2.429,980,01
BITCOIN 2103495-3,09%
Kayseri
26°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
DR.ÖZVARİNLİ: PAZAR YERİ YANGIN YERİ

DR.ÖZVARİNLİ: PAZAR YERİ YANGIN YERİ

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli,31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:23
DR.ÖZVARİNLİ: PAZAR YERİ YANGIN YERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli,31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında önceki gün sabah saatlerinde İlçe merkezine uzak bazı mahalleleri dolaştı, öğleden sonra ise İl merkezinde bulunan Eğitim Bir-Sen Sendikası Şube Başkanı Aydın Kalkan’ı ve ardından Yeni Ufuklar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği Genel Başkanı Mustafa Argunşah’ı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Üyeleriyle de bir araya geldi, sohbet etti, desteklerini istedi. Bilgi Yurdu Deneği Başkanı Mustafa Öztürk hocada bu ziyarette yer aldı.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Dr.Özvarinli Sahabiye’deki Perşembe açık Pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu, pazarın nabzını tuttu.

Dr.Özvarinli, Perşembe pazarında, pazarcı esnafın tezgâhlarını tek tek gezdi, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla ilgilendi, sohbet etti, esnafın ve vatandaşın derini dinledi, onların sıkıntılarına ortak oldu. Esnaf ve vatandaşla yakından ilgilenen Özvarinli’ye hem esnafın hem de vatandaşın yoğun ilgisi vardı. Bir emekli vatandaş Özvarinli’nin elini tutu ve ”Başkan ben emekli maaşımla geçinemiyorum. Hey şey ateş pahası oldu. Pazarda ucuz meyve, sebze bulabilirmiyim diyerek geldim ama nerede, her şey çok pahalı bir şey almadan geri evime döneceğim” diye seslendi. Emekli adamın sesine kulak veren Özvarinli” Allah yardımcınız olsun amcam, dedi ve ekledi; ”Vatandaşın cebinde de, pazarcının tezgâhında da yangın var ve bu yangın da artarak devam ediyor. Yangını çıkaranlar değil, yangını ancak İYİ Parti söndürebilir”.dedi.

PAZARDA DR.ÖZVARİNLİ’YE BÜYÜK İLGİ

İYİ Parti Kocasinan Belediye başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli önceki gün Sahabiye de kurulan açık Perşembe pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Hayat pahalılığından ve pazardaki yüksek fiyatlardan dert yanan vatandaşı dinleyen ve dert dinlemekten adeta Pazar yerinde ilerlerleyemeyen  Özvarinli’ye esnafın da vatandaşında ilgisi büyüktü.

Pazarı yerini baştan aşağı dolaşan İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli,”Pazarda yangın var. Her yer Yangın yeri olmuş. Bu yangını da çıkaranlar söndüremez. Bu yangını ancak İYİ Partili bir belediye başkanı söndürebilir” dedi.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.