DOLAR 32,4760 -0.21%
EURO 34,9919 0.38%
ALTIN 2.438,150,63
BITCOIN 20972220,06%
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

DHA MUHABİRİNE SALDIRI

Silahlı Yaralamanın 3 Şüphelisi Adliyede KAYSERİ,(BGC)- Kayseri’de arkadaşları O.A’yı tabancayla yaraladıkları iddiası ile gözaltına alınan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Şüphelileri görüntüleyen DHA muhabiri Harun Reşit Serbest’e zanlıların yakını olduğu öğrenilen bir kadın saldırdı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 06:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2 gün önce Kocasinan ilçesi Yeşil Mahalle Cumali Sokak’ta meydana gelen olayda, O.A., arkadaşları olan B.B.Ö., M.F.Ö. ve T.B. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. A.O. tabancayla açılan ateş sonrası yaralandı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralı O.A.’yı Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırdı. B.B.Ö., M.F.Ö. ve T.B. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Kayseri Devlet Hastanesi Adli Tabipliği’ne getirildi. Burada şüphelileri görüntüleyen DHA muhabiri Harun Reşit Serbest’e şüphelilerin yakını olduğu öğrenilen B.Ö. isimli kadın saldırdı. Yaşanan saldırıyı çevredeki vatandaşlar güçlükle ayırdı. Harun Reşit Serbest, olay sonrası B.Ö. isimli kadından şikayetçi oldu. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.