DOLAR 32,3651 0.13%
EURO 35,0228 -0.28%
ALTIN 2.320,610,04
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

DEVELİ’DE 77 MUHTARLA İSTİŞARE TOPLANTISI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes’in eteklerinde gacer ekmeği ve cıvıklısı ile tanınan Develi ilçesinde 77 muhtarla buluştu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Hizmeti vatandaşın ayağına götürme’ anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Başkan Büyükkılıç, ilçe ilçe gezip, muhtarların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, Develi’de mahalle muhtarların katıldığı değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Devali Türbesi Parkı içerisindeki Harikalar Sofrası’nda gerçekleşen ve yapılan yatırımların değerlendirildiği, yapılacak olan hizmetlerin de istişare edildiği toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Develi Kaymakamı Mehmet Tunç, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Bayar Özsoy, daire başkanları ile muhtarlar katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, “Develi’miz ay yıldızlı Türk bayrağına vatanına milletine devletine inancına bağlı insanlardan oluşuyor. Huzur ilçesi ve beldesi olarak tanımlanır. Bizlerde bizi seven, bizlere güvenen hemşehrilerimize layık olma yönünde gayret gösteriyoruz. Birbirimizin kadrini kıymetini bilelim. İnşallah birbirimize sahip çıkalım” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.