DOLAR 32,3326 0.24%
EURO 35,0875 -0.13%
ALTIN 2.300,021,00
BITCOIN 22843340,81%
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DERELER RUTİN OLARAK TEMİZLENİYOR

DERELER RUTİN OLARAK TEMİZLENİYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde bulunan derelerde periyodik olarak temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 00:05
DERELER RUTİN OLARAK TEMİZLENİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlara daha kaliteli ve yaşanabilir bir kent oluşturmak Çalışmalarını büyük bir titizlik ile sürdüren Büyükşehir Belediyesi kent merkezinden geçen Akpıyar, Çavşak ve Karakoyun derlerinde bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Görüntü ve çevre kirliliğine mahal vermek için belirli aralıklarla derelerde çalışmalar yapılırken insan sağlığına zarar verecek olan tüm etkenler ortadan kaldırılıyor.

Sürdürülen çalışmaları yerinde denetleyerek bilgi alan Başkan Beyazgül, vatandaşların dereleri kirletmemeleri noktasında duyarlı olmasını istedi.

Burada bir açıklamada bulunan Başkan Beyazgül, “Büyükşehir Belediyem personellerimizce Karakoyun Deremizin temizleme çalışmaları devam etmektedir. Bu gün bu çalışmaları yerinde denetledik. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz, derelerimizin temizleme çalışmaları zor ve buraların haşerat üretimi noktasında çok fazla.  Vatandaşlarımızın derelerimizi kirletmemesini rica ediyoruz. Periyodik olarak çalışmalarımız ediyor” diye konuştu.

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.