DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20837170,60%
Kayseri
22°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“Cumhuriyetimiz Milli İradenin Muhteşem Eseridir”

“Cumhuriyetimiz Milli İradenin Muhteşem Eseridir”

Türk Milleti'nin şerefle gelecek bin yıllara taşıyacağı Cumhuriyet'in millet kararı ve millet iradesinin bir tezahürü olduğunu ifade eden Başkan Oprukçu, Cumhuriyet'i kalıcı eserlerle kıymetlendirmeyi Cumhuriyet'in kazanımlarıyla seçilmiş bir belediye başkanı olarak vazife bildiklerini aktardı

ABONE OL
Eylül 24, 2022 02:57
“Cumhuriyetimiz Milli İradenin Muhteşem Eseridir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Cumhuriyet'in ilan edilişinin 96. yılı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Yayınladığı mesajda Türk Milleti'nin 96 yıl önce hilalin bahtını açtığını, geleceğin kapısını araladığını, vatanın kara talihini aydınlattığını ifade eden Başkan Oprukçu, “Cumhuriyetimiz, milli iradenin muhteşem eseri, zulme meydan okuyan, zalimin hesap ve planlarını yerle yeksan eden mağlup edilmez Türk Milleti'nin şeref ve haysiyetle sahip çıkarak gelecek bin yıllara taşıyacağı emanetidir” dedi.

“TARİH ADETA TEKERRÜR EDİYOR”

Başkan Oprukçu “Dün bağımsızlık mücadelesinde Dünya'nın parçalayarak yok etmek, tarihin tozlu sayfalarına gömülmek istenen aziz vatanımız bugün de Dünya'nın azgın iştahını kabartmaktadır. Cenab-ı Allah'a şükürler olsun ki dün olduğu gibi bugün de milli şuur uyanık, milli bilinç açıktır. Unutulmasın ki dün çıkarlarını mukaddesatı olarak gören yabancı hayranları, dış destek ve icazetli kadrolar milletin kararlılığı karşısında nasıl karanlığa gömüldüyse bugün de aynı heves sahiplerinin talihi değişmeyecektir” diyerek tarihin adeta tekerrür ettiğini aktardı.

“DEMOKRASİ KÖKLEŞEREK CUMHURİYET'İ BESLEMEYE DEVAM EDECEK”

Başkan Oprukçu mesajını şu cümlelerle tamamladı: “Fikren, zihnen, kalben, vicdanen ve esasen millet kararının, millet iradesinin bir tezahürü olan Cumhuriyet, hepimizin şeref simgesi, varlık nişanesidir. Milletimizi bölme, kutuplaştırma gibi ham hayalleri olan, gündelik siyasi hırslarla söylemlerde bulunanlara rağmen Cumhuriyet yaşayacak, demokrasi kökleşerek Cumhuriyet’i beslemeye devam edecektir. Cumhuriyet’in kazanımları ile seçilmiş bir belediye başkanı olarak Cumhuriyet’i kıymetlendirecek eserleri Ereğlimize kazandırmayı hem şehrimize, hem de bizlere bu toprakları vatan yapan ecdadımıza karşı büyük bir sorumluluk olarak görmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Türk Milleti’nin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.Türk'süz bir Dünya hedefleyen küresel güçlerin emellerini, gösterdiği yönetim, üstün muhakeme gücü ve stratejik hamleleri ile son bulduran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve kurucu kahramanlarımızı saygı ve minnetle yad ediyorum.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.