DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2076290-2,12%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Ayıbı Sileceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Ayıbı Sileceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kadına şiddete yönelik bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında kadına yönelik şiddete, istismara, tacize ve ayrımcılığa karşı mücadeleye devam edileceğini belirtti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:40
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Ayıbı Sileceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü' dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çeşitli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında kadına yönelik şiddete, istismara, tacize ve ayrımcılığa karşı mücadeleye devam edileceğini ifade etti.

Bunun yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarının devamında bu ayıbın el birliğiyle ülkemizden tamamen silineceğini vurguladı.

“BU AYIBI SİLECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları şöyle oldu:

“Kadına yönelik şiddet, insanlığa karşı işlenen en büyük suçlardan biridir. Kadına yönelik şiddete, istismara, tacize ve ayrımcılığa karşı mücadeleye devam edecek, inşallah bu ayıbı el birliğiyle ülkemizden tamamen sileceğiz”

www.kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.