DOLAR 32,3199 0.2%
EURO 35,0939 -0.11%
ALTIN 2.299,760,99
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

ÇOLAKBAYRAKDAR, ASFALT MAKİNASININ BAŞINA GEÇTİ

Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini “Daha konforlu Kocasinan ve daha güzel yarınlar için durmadan, yorulmak bilmeden çalışmaya, üretmeye ve yenilikler getirmeye devam edeceğiz” diyerek noktaladı

ABONE OL
Eylül 25, 2022 06:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocasinan Belediyesi, Bekir Yıldız Bulvarı’nı Yenidoğan ve Yeni Sanayi bağlayan bin 600 metre uzunluğunda 12 metre genişliğindeki Alınteri Caddesi’nin altyapı ve asfalt çalışmalarını tamamlayıp, vatandaşların hizmetine sundu. Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen ve asfalt finişerine binerek asfalt serimi gerçekleştiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın her bir köşesinde kesintisiz hizmet ürettiklerini ve çalışmanın olmadığı yer kalmayacağını söyledi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Alınteri Caddesi’ndeki yenileme çalışmalarını takip eden Başkan Çolakbayrakdar, vatandaş ve işçilerle sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, asfalt finişerine binerek asfalt serimi gerçekleştirdi. İlçe genelinde yapılan yol çalışmalarının yoğun bir tempoda devam ettiğini ve daha konforlu şekilde vatandaşın hizmetine sunduklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Yenidoğan Mahallesi Alınteri Caddesi’nde çalışmalarımız devam ediyor. Uzun zamandır hizmet veren bin 600 metre uzunluğundaki yolumuz, yenilemeye ihtiyacı vardı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.