DOLAR 32,4788 -0.2%
EURO 34,9823 0.37%
ALTIN 2.437,200,60
BITCOIN 20989380,78%
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Cezası Belli Oldu; Çocukları Şükretti

KAYSERİ (BGC) - Kayseri'de, boşandığı eski eş Nuran Koçer'i (40) silahla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan Şükrü Efe (40) hakkında mahkeme kararını verdi. Karar sonrası sanığın kızları, “Şükürler olsun” diye bağırdı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 07:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, 2021 Mart ayında Kocatepe Mahallesi’nde meydana gelmişti. Eski eşi Nuran Koçer’in evine giden Şükrü Efe, yaşanan tartışma sonucu 3 çocuğunun annesi Koçer’i silahla vurarak öldürmüştü. Olayın ardından saklandığı evde yakalanan Şükrü Efe, tutuklandı.

Kayseri 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davanın 4’üncü duruşmasında; sanık Şükrü Efe ile şikayetçi kızları E.E, R.E. ile ölen Nuran Koçer’in babası Sait Koçer hazır bulundu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı da duruşmaya müdahil oldu.

‘ÖLDÜRMEK İSTEMEDİM, PİŞMANIM’

Duruşmaya SEGBİS sistemi ile katılan sanık Şükrü Efe, “Savcılığa verdiği şikayeti çekmesini istemek için gittim. Asla öldürme niyetim yoktu. Olayı tasarlamadım. Eğer tasarlamış olsaydım, ayaklarına doğru değil, kafasına sıkardım. Şarjörüm doluydu. Ben yavrularım için mücadele ediyorum. Çocuklarım yalan söylemesin. Bizim yuvamızı yıktılar. Allah da onların yuvasını yıksın. Acımın tarifini kimse bilemez. Pişmanım” diye konuştu.

SANIĞIN KIZI E.E: HEPSİ İFTİRA

Sanık Şükrü Efe’den şikayetçi olan kızı E.E. ise, “Hepsi iftira. Annemi aldattığı için öldürdüyse bizi neden tehdit etti?” ifadesinde bulundu.

Mahkeme heyeti sanık Şükrü Efe’ye ‘tahrik’ ve ‘iyi hal’ indirimi uygulamadı ve ‘tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırdı. Kararın açıklanmasından sonra, çiftin çocukları E.E ve R.E, ‘Rabbime şükürler olsun, adalet yerini buldu’ diye bağırdı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.