DOLAR 32,5668 0.13%
EURO 35,0140 -0.09%
ALTIN 2.436,360,02
BITCOIN %
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
CAMİ KEBİR VE SAĞLIK MAHALLELERİMİZ DE ASFALTA KAVUŞUYOR

CAMİ KEBİR VE SAĞLIK MAHALLELERİMİZ DE ASFALTA KAVUŞUYOR

ABONE OL
Aralık 2, 2022 17:24
CAMİ KEBİR VE SAĞLIK MAHALLELERİMİZ DE ASFALTA KAVUŞUYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sümer Mahallesinde asfalt yapım çalışmalarının tamamlanması sonrası Cami Kebir ve Sağlık Mahallelerinde başlatılan çalışmaları Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun yerinde inceledi.
Asfalt çalışmalarının başlatıldığı bölgelerde elektrik hatlarının yer altına alınması, su, kanalizasyon ve doğalgaz altyapılarının tamamlanması ile üstyapı asfalt çalışmalarına başlandığını belirten Başkan Altun, ” Uzun süredir ihtiyaç haline gelen, aciliyet ve önem arz eden bölgeleri belirleyerek başladığımız asfalt çalışmalarına devam ediyoruz. Bizlere ulaşarak çalışmalarımızdan dolayı memnuniyetini, desteğini, belirterek doğru yolda olduğumuzu ve halkımıza doğru hizmetleri sunduğumuzu gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.
Cami Kebir ve Sağlık Mahallelerimizde çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından asfalt serimine Fatih ve Gergeme Mahallelerimizde devam edeceğiz. Bünyan’ımız için gece gündüz demeden, var gücüyle çalışmalarını sürdüren ekiplerimize teşekkür ediyorum.
İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.