DOLAR 32,5491 -0.02%
EURO 34,8305 -0.16%
ALTIN 2.433,500,16
BITCOIN %
Kayseri
26°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Büyükşehir meclisinde gergin anlar

Büyükşehir meclisinde gergin anlar

ABONE OL
Aralık 16, 2022 17:10
Büyükşehir meclisinde gergin anlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde ek bütçe görüşülmesi kararında Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Özgür Özer, kürsüye çıkarak söz aldı. Özgür Özer, ek bütçenin büyük bir meblağ olduğunu dile getirerek, bütçelerin nerelerde kullanılacağının halkla paylaşılmasını istedi. O anlarda ise mecliste gergin dakikalar yaşandı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, belediye meclis salonunda Başkan Büyükkılıç başkanlığında gerçekleşti. 10 maddelik gündemin görüşülüp karara bağlanmasıyla, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne de 652 milyon liralık ek bütçe verilmesi talebi kabul edildi. CHP Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Özgür Özer ise bütçelerin yıl sonuna kadar kullanılabilmesi için büyük bir meblağ olduğunu dile getirerek, sayıştay raporuna göre elektrik şirketinin Büyükşehir Belediyesi’nin elde ettiği kâr oranını belediyeye vermediğini fakat diğer ortaklarına dağıtıldığını söyledi. O anlarda Başkan Büyükkılıç ve Özgür Özer arasında gergin anlar yaşandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.