DOLAR 27,2080 0.21%
EURO 28,8535 -0.32%
ALTIN 1.675,99-0,24
BITCOIN %
Kayseri
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKKILIÇ YENİDEN KAYSER A.Ş. BAŞKANI

BÜYÜKKILIÇ YENİDEN KAYSER A.Ş. BAŞKANI

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi A.Ş.’nin genel kuruluna katıldı. Başkan Büyükkılıç, genel kurulda üyelerin oyu ile yeniden Serbest Bölge Başkanlığına seçildi.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:49
BÜYÜKKILIÇ YENİDEN KAYSER A.Ş. BAŞKANI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi A.Ş. (KAYSER) ’in olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Aynı zamanda KAYSER A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı da olan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da genel kurula katıldı. Genel Kurulda yapılan seçimlerde şirket ortaklarının teklifiyle Memduh Büyükkılıç yeniden başkanlığa aday gösterildi. Seçimler sonucu Büyükkılıç başkanlığındaki liste yönetime seçildi.

Seçim sonrası genel kurul üyelerine hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, KAYSER A.Ş. ortaklarına güvenleri için teşekkür etti. Serbest Bölge’nin Kayseri’nin önemli bir markası ve prestijli bir şirketi olduğunu vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Bu nedenle Serbest Bölge’ye gözbebeğimiz gibi bakmalıyız. sonuçlar hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.