DOLAR 32,5984 0.16%
EURO 35,0184 -0.09%
ALTIN 2.438,190,10
BITCOIN 21057931,01%
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Büyükkılıç, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile görüştü

Büyükkılıç, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile görüştü

ABONE OL
Eylül 30, 2022 11:33
Büyükkılıç, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile görüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve beraberindeki heyet Macaristan ziyaretinin son gününde, Birinci Dünya Savaşı Galiçya Cephesi Türk Şehitliği’ni ziyaret etti. Büyükkılıç, resmi ziyaret kapsamında Macaristan’a giden TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile de görüştü.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve beraberindeki heyet Macaristan ziyaretinin son gününde heyetle birlikte Birinci Dünya Savaşı Galiçya Cephesi Türk Şehitliği’ni ziyaret etti. Büyükkılıç, “Macaristan ziyaretimizin son gününde Galiçya Şehitliği’mizi ziyaret ederek, Birinci Dünya Savaşı’nda şehit düşen Osmanlı askerlerimizi dualarla andık. Aziz şehitlerimizin ruhları şad, mekânları cennet olsun” dedi.

BÜYÜKKILIÇ, TBMM BAŞKANI MUSTAFA ŞENTOP İLE BİR ARAYA GELDİ

Ayrıca, resmi ziyaret kapsamında Macaristan’a giden TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile Budapeşte’de görüşen Büyükkılıç, “Budapeşte’de, TBMM Başkanımız Prof. Dr. Sayın Mustafa Şentop ile Budapeşte Büyükelçimiz Sayın Gülşen Karanis Ekşioğlu, Fahri Konsolosumuz Osman Şahbaz, Melikgazi Belediye Başkanımız Mustafa Palancıoğlu ve eşim Necmiye Hanım’ın katılımıyla verimli bir görüşme gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.