DOLAR 32,5678 0.16%
EURO 34,8871 0.62%
ALTIN 2.434,410,08
BITCOIN 21786811,09%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKKILIÇ’TAN BİRLİK, BERABERLİK VURGUSU

BÜYÜKKILIÇ’TAN BİRLİK, BERABERLİK VURGUSU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Hacı Bektaş-i Veli Vakfı ve Derneği tarafından Hacı Bektaş-ı Veli’nin Hakk’a yürüyüşünün 751. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen programa katıldı. Programda konuşan Başkan Büyükkılıç, “Bir olalım, iri olalım, diri olalım” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:59
BÜYÜKKILIÇ’TAN BİRLİK, BERABERLİK VURGUSU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hacı Bektaş-ı Veli Cemevi’nde düzenlenen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Vali Gökmen Çiçek, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, CHP İl Başkanı Ümit Özer, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri Hacı Bektaş-ı Veli Vakfı ve Dernek Başkanı Abbas Tan, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Etkinlik alanına girişinde vatandaşları selamlayarak sohbet eden Başkan Büyükkılıç, katılımcıların sevgisiyle karşılaştı.

Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, aşure ikramı vesilesiyle birlikte olmaktan onur duyduğunu belirterek, “Tabi ki Hacı Bektaş-ı Veli hünkârımızı da rahmetle anarak sizlerle birlikte olmaktan, ‘Hep birlikte bir olalım, iri olalım, diri olalım her birimiz birer can olalım’ mantığı içerisinde bir araya gelmekten keyif duyduğumu paylaşmak istiyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.