DOLAR 32,3676 0.14%
EURO 34,9761 -0.3%
ALTIN 2.324,140,22
BITCOIN 22812910,79%
Kayseri
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKKILIÇ BAŞKANLIĞINDAKİ KAYSERİ HEYETİ MACARİSTAN’DA

BÜYÜKKILIÇ BAŞKANLIĞINDAKİ KAYSERİ HEYETİ MACARİSTAN’DA

ABONE OL
Eylül 30, 2022 14:49
BÜYÜKKILIÇ BAŞKANLIĞINDAKİ KAYSERİ HEYETİ MACARİSTAN’DA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eşi Necmiye Büyükkılıç ve beraberindeki heyet ile Macaristan’a gitti. Başkan Büyükkılıç ilk olarak heyetiyle birlikte Budapeşte Büyükelçisi Gülşen Karanis Ekşioğlu’nu ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ikili ve heyetlerarası arası görüşmelerde bulunmak üzere beraberindeki heyetle birlikte Macaristan’a gitti.

Eşi Necmiye Büyükkılıç’ın da eşlik ettiği Avrupa gezisine Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Serdar Öztürk, Bayar Özsoy, Macaristan Kayseri Fahri Konsolosu Osman Şahbaz ve daire başkanları katıldı.

Ziyaret kapsamında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve beraberindeki heyet, Türkiye Cumhuriyeti Budapeşte Büyükelçisi Gülşen Karanis Ekşioğlu’nu makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi ortamda geçen ziyarette Başkan Büyükkılıç, Büyükelçi Ekşioğlu’na, isminin yazılı olduğu Yukatel Kayserispor forması, Kültepe Kaniş Karum’da çıkan taleblerin replikası ve Erciyes Dağı kitabını hediye etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.