DOLAR 32,3307 0.24%
EURO 35,0756 -0.15%
ALTIN 2.298,130,92
BITCOIN %
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BÜYÜKKILIÇ, 10 NİSAN POLİS HAFTASI İFTAR PROGRAMINA KATILDI

BÜYÜKKILIÇ, 10 NİSAN POLİS HAFTASI İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla emniyet mensupları, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi. Programda, Türk Polis Teşkilatı’nın 177’inci kuruluş yıl dönümü kutlandı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:00
BÜYÜKKILIÇ, 10 NİSAN POLİS HAFTASI İFTAR PROGRAMINA KATILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla, Polis Evi’nde düzenlenen iftar programına Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan, emniyet mensupları, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Salondaki masaları tek tek ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, emniyet mensupları, şehit aileleri, gaziler ve yakınları ile sohbet edip, istek ve taleplerinin olup olmadığını sorarak, hayırlı ramazanlar temennisinde bulundu.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle iftar yemeğinin ardından dualar edildi.

Başkan Büyükkılıç, şehit ve gazi yakınlarının sofralarına misafir olmaktan onur duyduğunu belirterek, “Her şeyden önce daha nice 177’inci yıllara diyorum. Sizlere sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler temenni ediyorum. Tabi ki aynı şekilde şehitlerimizin kıymetli yakınlarına, gazilerimize de sağlıklı ömürler dilerken, askerlerimize, emniyetimize minnet duyuyor, vatanımızın bekçileri, huzurumuzun adeta kaynakları olarak görüyor, hepinize sevgi ve saygılar sunuyorum. Cenab-ı Allah Ayyıldızlı Türk Bayrağımızın altında birliğimizi, beraberliğimizi bozmadan, daha nice ramazanlara, daha nice kurban bayramlarına eriştirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın da bütün şehitleri ve vefat eden gazileri rahmetle, minnetle yad ederek, hayatta olan gazilere de afiyet, sağlık ve huzur diledi. Günaydın, “Polis Teşkilatımız 177 yıldır ülkemizde huzur ve güvenin tesisi anlamında önemli çalışmalar yapmış, yapmaya da devam ediyor. Kayserimiz huzur şehri, Kayserimiz güven şehri. Buna katkı, destek veren bütün çalışma arkadaşlarımın bundan sonrada aynı kararlılıkla şehrimiz için çalışmaya devam edeceklerini buradan ifade etmek istiyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.