DOLAR 32,5648 0.13%
EURO 35,0144 -0.08%
ALTIN 2.435,730,02
BITCOIN %
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜNYAN YENİ BELEDİYE FIRININA KAVUŞUYOR

BÜNYAN YENİ BELEDİYE FIRININA KAVUŞUYOR

ABONE OL
Aralık 23, 2022 11:29
BÜNYAN YENİ BELEDİYE FIRININA KAVUŞUYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haftaya açılışı gerçekleştirilecek olan; yeni yeri, modern ekipmanları ve modern görünüşü ile hem Bünyan’ın tüm ekmek ihtiyacını karşılayabilecek kapasitede hem de poğaça, simit gibi unlu mamüllerin de yapılarak daha uygun fiyatlarla satışa sunulacağı Bünyan Belediye Fırınımızda Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ile Kaymakam Turgut Gülen incelemelerde bulundu.
İncelemeler sonrası açıklamada bulunan Başkan Altun, ”Haftaya üretime başlayacak Yeni Bünyan Belediyesi Fırını ile daha sağlıklı, daha verimli ve unlu mamülleri alanında daha fazla alanda ve yüksek kapasitede üretim gerçekleştireceğiz. Bu sayede halkımızın ekmek ihtiyacını daha uygun fiyatlarla karşılamış olacağız.
Yapımını tamamladığımız yeni Bünyan Belediye Fırınımızın haftaya tüm kapasitesiyle üretime başlayacağını bildirmekten mutluluk duyuyor, ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.