DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2077342-1,85%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜLENT SERTTAŞ’TAN ZİYARET

BÜLENT SERTTAŞ’TAN ZİYARET

ABONE OL
Aralık 22, 2022 10:21
BÜLENT SERTTAŞ’TAN ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türk Halk Müziği sanatçısı Bülent Serttaş ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Türk Halk Müziği sanatçısı Bülent Serttaş ve beraberindekiler Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç, Serttaş’a ve beraberindekilere ‘medeniyetler beşiği, ticaretin merkezi Kayseri’ye hoş geldiniz’ diyerek sıcak ve samimi bir ortamda sohbet misafirleriyle sohbet etti.

Serttaş ve beraberindekilerin nazik ziyaretinden mutluluk duyduğunu dile getiren Büyükkılıç, “Özellikle sanatçı dostlarımızı kadim şehrimizde misafir etmek, şehrimizin de sanatçılarımız tarafından sevilen ve onlardan ilgi gören bir şehir olması bizleri elbette ki memnun ediyor. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Sanatçı Serttaş, Başkan Büyükkılıç ile Kayseri’ye dair düşünce ve izlenimlerini paylaşarak, hizmetlerinden dolayı Büyükkılıç’ı kutladı.

Başkan Büyükkılıç, Serttaş ve beraberindekilerle günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.