DOLAR 32,6121 0.37%
EURO 35,0693 0.23%
ALTIN 2.502,640,75
BITCOIN 20460571,80%
Kayseri
16°

AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Boynundan bıçaklanan kuyumcunun sağlık durumu

Boynundan bıçaklanan kuyumcunun sağlık durumu

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de soyguncu tarafından boynundan bıçaklanan kuyumcu Fatih N.’nin hastanedeki tedavisi sürüyor. Yaralı kuyumcunun hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:08
Boynundan bıçaklanan kuyumcunun sağlık durumu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Soygun olayı, merkez Melikgazi ilçesi Kazancılar Çarşısı’nda bulunan kuyumcuda dün akşam saatlerinde meydana gelmişti. Soygun için kuyumcuya gelen kimliği belirsiz kişi, işyeri sahibi Fatih N.’yi boynundan bıçaklayarak kaçtı.

İlk müdahalenin ardından Erciyes Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Fatih N. hemen ameliyata alındı. Halen tedavisi devam eden Fatih N.’nin hayati tehlikeyi atlatamadığı, yoğun bakım servisinde uyutulmaya devam ettiği öğrenildi.

Kimliği belirsiz kişinin 1 bilezik çalarak kaçtığı soygunla ilgili de polis şüphelinin yakalanması için çalışmasını sürdürüyor. Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği’nden de olayla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada: “Dernek olarak yaşanan olaydan dolayı büyük üzüntü duyuyoruz. Olayın failinin bir an önce yakalanarak gerekli cezayı almasını dilerken, hayati tehlikesi bulunan esnafımızın da sağ salim aramıza dönmesi için dua ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.