DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2072616-2,11%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Biyolojik göletli kafe, Kafe Sinan

Biyolojik göletli kafe, Kafe Sinan

ABONE OL
Haziran 1, 2023 10:40
Biyolojik göletli kafe, Kafe Sinan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

KAYSERİ (1HA) – Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’de ilk olan biyolojik göletin Kafe Sinan yapılmasının ardından yeni müjde vererek devamının geleceğini açıkladı.
Kayseri Kocasinan Belediyesi’ne ait Kafe Sinan’a japon balıkları ve nilüflerlerin olduğu biyolojik gölet yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, biyolojik göletin ilk olarak Kafe Sinan İstasyon’da yapıldığını ve devamının da geleceğini duyurdu. Başkan Çolakbayrakdar, “Kafe Sinan, Kocasinan’da Kayserimizdeki tek biyolojik gölettir. Yenileri yapılana kadar burası tek ama kaybetmeyeceği bir şey var ki o da ilk olmasıdır. Buradan müjdesini de verelim yeni biyolojik göletleri de biz yapacağız. Kayseri’nin iklimi buna uygun mu diye araştırdık öncelikle, öncesinde küçük bir numune ile başladık ve olduğunu görünce buraya da yaptık. Nilüferleriyle, balıklarıyla hakikaten farklı ve keyifli bir ortam oldu. Hemşehrilerimiz geldikleri zaman çay kahve içip, Kafe Sinan’ın lezzetlerini tattıkları zaman böyle güzellikleri de onlarla beraber tatmış oluyorlar. Güzel bir mekan içerisinde vakit geçirme fırsatı buluyorlar. Belediyeciliğin en güzel taraflarından bir tanesi de vatandaşlar için sunulan imkanlardır. Her zaman vatandaşın hayatını kolaylaştırmak, yaşadığı şehirde mutlu yaşatabilmek hatta Kocasinan’da yaşamak ayrıcalıklıdır kelimesini kullandırana kadar bu işlerin yenilerini, daha farklılarını inşallah memleketimizde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şehrin dışını aşıp Türkiye’de farklı belediyelerin de benzer uygulamalarda vatandaşın karşısına çıktığını görmek de bizi keyiflendiriyor demek ki doğru bir iş yapmışız” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.