Battalgazi mahallesi kentsel dönüşümle yenileniyor
Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Battalgazi Mahallesi 2. etap kentsel dönüşüm alanındaki asfalt ve altyapı çalışmalarını inceledi.
Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Battalgazi Mahallesi 2. etap kentsel dönüşüm bölgesinde devam eden asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek mahalle sakinleri ve esnafla buluştu.
Yaklaşık 3 kilometrelik alanda yürütülen çalışmalar kapsamında 9 bin metrekare yaya yolu ve otopark yapımı ile 7 bin 200 metre bordür çalışması tamamlandı. Palancıoğlu, Melikgazi genelinde ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.
Kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi veren Başkan Palancıoğlu, “Battalgazi (Küçükali) Mahallesi 2. etap projemizdeki bloklar tamamlandı. Altyapı çalışmaları, doğalgaz, su, elektrik, kanalizasyon, telefon ve yağmur suyu hattı dahil tüm altyapı tamamlandı. Ardından kaldırım ve asfalt çalışmaları sürüyor. Bölgedeki yaklaşık 1000 dairelik kentsel dönüşüm projesinde 2. etap sona yaklaştı, ardından 3. ve 4. etaplara başlayacağız. Mahallemiz çok daha güzel bir hale gelecek” dedi.
Palancıoğlu, daire alan hak sahiplerine sağlık ve huzur dileyerek, çalışmalarını özveriyle sürdüren belediye ekiplerine teşekkür etti ve yeni yolların hayırlı olmasını temenni etti.