Başkan Palancıoğlu Emlak vergisini veznede ödedi

Melikgazi Belediyesi'nde 2025 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksit ödemeleri sürerken, son günün 1 Aralık Pazartesi olduğu hatırlatıldı vezneler hafta içi ve hafta sonu geniş saat aralığında hizmet verecek.

Başkan Palancıoğlu, Emlak Vergisi Ödemesini Belediyede Gerçekleştirdi
Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, 2025 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksit ödemesini belediye veznesinde yaptı. Vergi ödemelerinin 1 Aralık Pazartesi günü sona ereceğini hatırlatan Başkan Palancıoğlu, vatandaşların cezai duruma düşmemesi için işlemlerini son güne bırakmamaları çağrısında bulundu.
Vergi ödemek için belediyeye gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan Palancıoğlu, duyarlı davranışları için teşekkür ederek, verginin her vatandaşın sorumluluğu olduğunu vurguladı.
Hafta Sonu da Vezneler Açık Olacak
Ödemelerde yoğunluk yaşanmaması için önemli düzenlemeler yaptıklarını belirten Palancıoğlu, şu bilgileri paylaştı:
Hafta sonu vezneler 09.00–17.00 saatlerinde hizmet verecek.
Hafta içi vezneler 08.30–19.00 arasında açık olacak.
Öğle aralarında da vezneler hizmet vermeye devam edecek.
Ödemeler online olarak yapılabildiği gibi, belediyeye şahsen gidilerek de gerçekleştirilebilecek.
Bazı bankaların kredi kartına taksit imkânı bulunuyor.
Vatandaşlara kolaylık olması için İldem Pazar Yeri yanındaki sosyal tesiste de bir vezne açıldı; burası da hafta sonu hizmet verecek.
Başkan Palancıoğlu, "Vergiler belediye bütçemize katkı sağlıyor, biz de bu bütçeyle hizmet üretmeye devam ediyoruz. Görevini yerine getiren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" diyerek açıklamalarını tamamladı.

Haber Yeni Gündem - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme