Başkan Odakır'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı
KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, Cumhuriyet'in 102. yılında birlik, beraberlik ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkma çağrısında bulundu.
Başkan Odakır’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 102. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Odakır mesajında, Cumhuriyet’in Türk milletinin gönlünde her zaman özel bir yere sahip olduğunu belirterek, “102 yıllık çınarımız Cumhuriyetimizin ilanını idrak ediyoruz. Ülkemizin, devletimizin nice yüzyıllar görerek bu topraklarda var olmaya devam etmesini temenni ediyorum” dedi.
Odakır, Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde verilen mücadelenin önemine vurgu yaparak, “Cumhuriyet ile birlikte Türk milletinin huzuru, refahı ve bağımsızlığı için büyük adımlar atıldı. Bizlere düşen görev, bu değerlere sahip çıkarak Atatürk’ün açtığı yolda ilerlemektir” ifadelerini kullandı.
Başkan Şeyhi Odakır, Cumhuriyet’in 102. yılında birlik, beraberlik ve demokrasi vurgusu yaparak, “Gelecek nesillerimize bu bilinci aktarmak hepimizin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu.