DOLAR 32,3918 0.21%
EURO 35,0848 -0.08%
ALTIN 2.325,370,27
BITCOIN 2278908-1,09%
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Başkan İlmek’ten Oda ve Borsa’ya ziyaret

Başkan İlmek’ten Oda ve Borsa’ya ziyaret

ABONE OL
Aralık 1, 2022 16:34
Başkan İlmek’ten Oda ve Borsa’ya ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ (1HA) – İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, yeniden başkanlık görevine seçilen Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy’a, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi’ye ve Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Ekim ayında yapılan Olağan Genel Kurul ile yeniden başkanlık görevlerine seçilen Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy’a, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi’ye ve Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan Başkan Mustafa İlmek “Sanayi ve Ticaret kenti Kayseri’de TOBB’a bağlı kuruluşların seçimleri tamamlandı. Bizlerde görevlerine yeniden seçilen başkanlarımıza ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulunduk. Birlik ve beraberliğin en iyi şekilde yaşandığı ilimizde Nüfus ve Sanayi anlamında gelişen İncesu ilçemiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine görevlerinde başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.