DOLAR 32,5698 0.04%
EURO 35,0610 0.57%
ALTIN 2.427,310,18
BITCOIN %
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN ÖĞRENCİLERE TATİL HEDİYESİ

Kocasinan Belediyesi’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ortak yürüttüğü ‘ Kocasinan Okuyor’ projesi kapsamında Kocasinanlı öğrencilere bir haftalık ara tatili kitap okuyarak geçirmeleri için hazırlanan kitap setlerinin dağıtımı gerçekleştirildi

ABONE OL
Eylül 25, 2022 06:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse’nin de katıldığı programda ilçe genelinde bulunan 16 ilköğretim okulunda kitap seti dağıtımı yapıldı. Öğrenciler ile sohbet ederek birlikte kitap okuyan Başkan Çolakbayrakdar, içerisinde 8 farklı kitabın bulunduğu setleri öğrencilere dağıttı. -“BAŞKAN AMCAN SANA HEP DESTEK OLACAK” Başkan Çolakbayrakdar, öğrenciler için kaleme aldığı mektubunda ayda en az bir kitap okumaları tavsiyesinde bulunarak şu ifadelere yer verdi ; “Merhabalar, Öncelikle sana selam ve sevgilerimi iletiyorum. Biliyorsun ki insanlar okuyarak bilgi ve fikir sahibi olurlar.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.