DOLAR 32,3672 0.14%
EURO 34,9875 -0.29%
ALTIN 2.324,490,23
BITCOIN %
Kayseri
14°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN ÇINAR, TÜM MALATYALILARI MİTİNGE DAVET ETTİ

BAŞKAN ÇINAR, TÜM MALATYALILARI MİTİNGE DAVET ETTİ

“Dünya Lideri Cumhurbaşkanımızı En Güzel Şekilde Misafir Edeceğiz”

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:44
BAŞKAN ÇINAR, TÜM MALATYALILARI MİTİNGE DAVET ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Milletin adamı, dünya mazlumlarının gür sesi Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Yeşilyurt'a ve Malatya’ya yakışır bir şekilde ağırlayacağız” dedi.

“06 MART ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 14:30’DA BÜYÜKŞEHİR’İN YANINDAKİ  ALANDA BULUŞALIM”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya'ya gelişiyle ilgili açıklama yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 06 Mart 2019 Çarşamba günü saat 14:30’da Malatya Büyükşehir Belediyesi yanındaki miting alanında katılacağı büyük mitinge bütün Malatyalıları ve Yeşilyurtluları davet etti.

“CUMHURBAŞKANIMIZI BÜYÜK BİR COŞKU VE HEYECANLA KARŞILAYACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı her zaman olduğu gibi en güzel şekilde ağırlayacaklarını ve hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Başkan Çınar, “Dünya lideri, mazlumların gür sesi, liderimiz Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı her gelişinde olduğu gibi yarın ki mitingde de yine bağrımıza basacağız. Malatya'mız her zaman olduğu gibi yine tarih yazacak ve kendisine yakışan misafirperverliğinin en güzel örneğini tüm dünyaya gösterecektir. Cumhurbaşkanımızı kentimizde ağırlayacak olmak bizim için onur ve gururdur. Malatyalılar olarak dünya mazlumlarının sesi olan Cumhurbaşkanımızı coşku ve heyecanla karşılayacağız. Cumhurbaşkanımıza misafirperverliğimizi göstermek adına tüm hemşerilerimizi 06 Mart 2019 Çarşamba günü saat 14:30’da  Malatya Büyükşehir Belediyesi yanındaki miting alanına davet ediyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.