DOLAR 32,3795 0.15%
EURO 35,0349 -0.16%
ALTIN 2.323,070,19
BITCOIN 22903802,74%
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Başkan Canpolat: Hedefimiz Daha Yaşanabilir Bir Haliliye

Başkan Canpolat: Hedefimiz Daha Yaşanabilir Bir Haliliye

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşların taleplerini yerinde dinlemek amacıyla yürüttüğü mahalle gezileri programları kapsamında sabahın erken saatleri ile birlikte Hızmalı ve Şehitlik mahallelerinde incelemelerde bulundu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:38
Başkan Canpolat: Hedefimiz Daha Yaşanabilir Bir Haliliye
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşların taleplerini yerinde dinlemek amacıyla yürüttüğü mahalle gezileri programları kapsamında sabahın erken saatleri ile birlikte Hızmalı ve Şehitlik mahallelerinde incelemelerde bulundu. Başkan Canpolat, “Hedefimiz Haliliye’nin tamamında vatandaşlarımızın huzuru, refahı, mutluluğu ve daha yaşanabilir bir ilçe olması adına var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Başkan Mehmet Canpolat,  merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelip öneri ve taleplerini birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda sabahın ilk şıkları ile birlikte Hızmalı ve Şehitlik mahallelerinde çeşitli incelemelerde bulunan Başkan Canpolat’a, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Erol, birim amirleri ve mahalle muhtarları da eşlik etti.

Mahalle sakinleri ile görüşüp, talepler dinleyen Başkan Canpolat, ilgili birimlere talimatlar verdi. Mahallelerde yürütülen çalışmaları da denetleyen Başkan Canpolat, çalışmalara ilişkin teknik ekipten bilgiler aldı.

Hızmalı Mahallesindeki incelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, “Hızmalı Mahallemizle ile ilgili muhtar ve mahalle sakinlerimizle görüştük. Buradaki camimizin bir miktar eksiği vardı. Bununla ilgili gerekli talimatlarımızı verdik. Parklarımızla ilgili eksiklerimiz vardı. Arkadaşlarımız çalışmaya başladı. Temizlik işleri ile ilgili olarak da mahallemizde sokak araları biraz dar olduğu için bunlara da sokaklara uygun konteynerler yapıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Her mahallemizde olduğu Hızmalı Mahallemizde bizim için önemli bu minvalde tüm ekiplerimiz vatandaşlarımızın hizmetinde ve emrinde olmaya devam edecektir” dedi.

 

Hızmalı Mahalle Muhtarı Bedih Ercan ise, “ Bizim mahallemiz ile ilgili sıkıntılarda Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat sürekli yanımızda olmuştur. Taleplerimizi ilettiğimizde hızlı bir şekilde çözüm için çalışmalar başlatılmıştır. Mahallem adına Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve tüm ekibine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Başkan Canpolat, Hızmalı Mahallesinin ardından incelemelerine Şehitlik Mahallesi ile devam etti. Burada mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Canpolat, “ Sabahın erken saatlerinden itibaren ilgili müdür ve personellerimizle Şehitlik mahallemizdeyiz. Bizler burada gerek Fen işleri gerek temizlik ve park bahçe ekipleri olsun mahallemizde sokakları hep birlikte gezdik. Bizim sorumluluk sahamızdaki iş ve işlemleri arkadaşlar yerine getirdi. Mahalle sakinlerimiz çok şükür verilen hizmetten memnun. Hedefimiz Haliliye’nin tamamında vatandaşlarımızın huzuru, refahı, mutluluğu ve daha yaşanabilir bir ilçe olması adına var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Şehitlik Mahalle Muhtarı Şükrü Kılıç da, “ Yaklaşık 6 ay önce doğalgaz başvurumuz oldu. Bu konuda Belediye Başkanımızın bize çok yardımları oldu. Doğalgaza kavuşmamızın tek nedeni Belediye Başkanımızdır. Mahallemizde Fen işleri, temizlik ve park ve bahçe işleri çok hızlı bir şekilde yürütülüyor. Bu konuda mahallem adına Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Canpolat, incelemelerinin ardından bölgeden ayrıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.