DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2067804-2,12%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, TBB ENCÜMEN VE MECLİS TOPLANTISI’NA KATILDI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, TBB ENCÜMEN VE MECLİS TOPLANTISI’NA KATILDI

ABONE OL
Mayıs 31, 2023 13:57
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, TBB ENCÜMEN VE MECLİS TOPLANTISI’NA KATILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara’da Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı ve Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı’na katılarak, Kayseri’yi temsil etti.

Türkiye Belediyeler Birliği 2023 Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Ankara’da gerçekleşti.

Ankara TBB Hizmet Binası’nda gerçekleşen toplantıya Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikalar Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Şükrü Karatepe, Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları ile meclis üyeleri katıldı.

Toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, yaptığı açılış konuşmasında, “Dirençli şehir olmak için hem yaptıklarımızı hem yapacaklarımızı sizinle paylaşmak istiyoruz, çünkü tecrübe paylaşımı çok kıymetli, tecrübe en büyük öğretmendir” diyerek, bir sunum gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikalar Kurulu Başkanvekili Şükrü Karatepe ise “Bugüne kadarki hizmetleriniz için teşekkür ediyorum, bundan sonraki hizmetlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Toplantıda şehirleri geleceğe hazırlamak adına yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını vurgulayan Başkan Büyükkılıç da, alınan kararların hayırlı olmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından 2023 Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda 2022 yılı faaliyet raporları, 2022 yılı bütçe kesin hesabı görüşmeleri başta olmak üzere 7 gündem maddesi görüşülerek, karara bağlandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.