Başkan Büyükkılıç'tan Öğrencilere Kitap desteği
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile birlikte, LGS ve YKS'ye hazırlanan öğrencilere ücretsiz 1.782 kaynak kitap seti dağıttı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile birlikte, KAYMEK tarafından düzenlenen Kitap Dağıtım Töreni ve Sınav Motivasyon Semineri’nde öğrencilerle buluştu.
Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törende LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilere 1.782 kaynak kitap seti ücretsiz olarak dağıtıldı. Törene Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Milletvekilleri Dursun Ataş ve Murat Cahid Cıngı, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Okandan ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Öğrencilere seslenen Başkan Büyükkılıç, “Gençler, geleceğimizsiniz. Değerlerine bağlı, özgüveni yüksek bir gençlik olarak ülkemizin umudusunuz. Alnınızdan öpüyorum, başarılar diliyorum” dedi.
Bakan Mahinur Özdemir Göktaş da öğrencilere seslenerek, “Hayal kurun, asla vazgeçmeyin. İnanç, azim ve kararlılıkla her hedefinize ulaşabilirsiniz” ifadelerini kullandı.
Büyükşehir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliğini destekleyen projeleriyle öğrencilere katkı sağlamaya devam ederken, Genç KAYMEK merkezleri aracılığıyla binlerce gence ücretsiz kurs ve rehberlik hizmeti sunmayı sürdürüyor.