DOLAR 32,5492 0%
EURO 34,9515 0.25%
ALTIN 2.422,730,00
BITCOIN %
Kayseri
29°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, BİNLERCE GENÇ VE AİLESİNİN COŞKUSUNA ORTAK OLDU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.'nin Yaz Dönemi Spor Okulları Kapanış Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Başkan Büyükkılıç, “Sevgili gençler biz sizleri seviyoruz. Sizlere her türlü desteği verme yönünde gayret gösteriyoruz” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu Harikalar Diyarı Sukay Park'ta gerçekleştirilen törene Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş, Spor A.Ş. eğitmenleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Büyükkılıç’ı tören alanına girişinde Spor A.Ş. Spor Okulları Öğrencileri çeşitli sportif gösterilerle karşılarken, Büyükkılıç, etkinliğe gelen Sukay Park çevresinde vatandaşlarla sohbet etti.

Törende gençlerin coşkulu alkışları ile sahneye çıkan Başkan Büyükkılıç, “Sizlerin alnından öpüyorum gençler. Geleceğimiz olan gerçekten kendimizi güvende hissettiğimiz canlarımız, yavrularımız ve onların kıymetli velileri, her birinize hoş geldiniz diyorum. Yaz boyunca parklarımızı, salonlarımızı her türlü etkinliklerle şenlendirdiniz. Bizlerin adeta onur ve gurur kaynağı oldunuz. Sizleri tebrik ediyorum” dedi.Büykkılıç, gençlerin hem zihinsel gelişim hem bedensel gelişim açısından Spor A.Ş.’nin güvenilen, sevilen hocaları vasıtasıyla dolu dolu bir yaz dönemi geçirdiğine değinerek, “20 bin civarında yavrumuzu adeta donanımlı hale getirdik. Sayın genel müdürümüze, ekibine teşekkür ediyorum. Sizler donanımlı olur, özgüven içerisinde olursanız, bizler ülkemizin geleceğini elbette ki garanti olarak görürüz. O açıdan gelirken de değişik spor alanlarındaki etkinlikleri görünce keyif duyduk. Her yaş grubundaki yavrularımız bizleri selamladı ve yaptığı etkinliklerden bizlere enstantaneler sundu” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.