DOLAR 27,2125 0.25%
EURO 28,8433 -0.34%
ALTIN 1.675,77-0,26
BITCOIN 718526-0,03%
Kayseri
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAŞKAN BEYAZGÜL TALİMAT VERDİ, ÇALIŞMALAR BAŞLADI

BAŞKAN BEYAZGÜL TALİMAT VERDİ, ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Kış aylarında yaşanan yoğun yağışların ardından çatlak ve kayma olan Karaköprü ilçesi Akbayır Mahallesinde dün incelemelerde bulunan Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatları ile bugün güzergahta çalışmalara hızlı bir şekilde başlandı. Mahalle sakinleri yaklaşımlarından dolayı Başkan Beyazgül'e teşekkür etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 00:44
BAŞKAN BEYAZGÜL TALİMAT VERDİ, ÇALIŞMALAR BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, hafta sonu demeden vatandaşların taleplerine anında karşılık vererek çalışmalarına devam ediyor. Dün, kış aylarında etkili olan sağnak yağışlar sonucunda çökme ve kaymaların olduğu Karaköprü İlçesi Akbayır Mahallesi Abdülkadir Badıllı bulvarında incelemelerde bulunarak vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatları ile güzergahta çalışmalara başlandı. Hafta sonu yaşanan sıcak havaya rağmen yolda çalışmalarına başlayan ekipler, vatandaşlarda da tam not aldı.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN BEYAZGÜL'E TEŞEKKÜR

Mahalle sakinleri, “Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, dün buradaydı. Yolda incelemeler yaptı ve sorunlarımızı dinledi. Bizlere 'yarın gelip ekipler burada çalışmaya başlayacak' dedi. Sabahın erken saatlerinde Büyükşehir Belediyemiz iş makineleri ile gelerek çalışmaya başladı. Böylesine bir yaklaşım sergileyen Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e ve tüm ekibine teşekkür ederiz” diye konuştular.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.