DOLAR 32,3792 0.17%
EURO 35,0232 -0.23%
ALTIN 2.324,470,23
BITCOIN 2264318-0,41%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Başkan Beyazgül’den Anlamlı Ziyaret

Başkan Beyazgül’den Anlamlı Ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim öncesi "Evlerinizi kamulaştırıp, sizi bu yaşadıklarınızdan kurtaracağız" diyerek söz verdiği Kale Eteğindeki aileleri yeni evlerinde ziyaret etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:34
Başkan Beyazgül’den Anlamlı Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim öncesi “Evlerinizi kamulaştırıp, sizi bu yaşadıklarınızdan kurtaracağız” diyerek söz verdiği Kale Eteğindeki aileleri yeni evlerinde ziyaret etti.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatları ile yıkım çalışmaları hızla süren Kale Eteğindeki uygulamalarda sona gelindi. Başkan Beyazgül'ün bizzat takip ettiği uygulamada ailelere yönelik ödemeler yapılırken, vatandaşlar yeni evlerine geçerek normal hayatlarına geri döndü.

Başkan Beyazgül de, seçim öncesi “Evlerinizi kamulaştırıp, sizi bu yaşadıklarınızdan kurtaracağız” diyerek söz verdiği aileleri yeni evlerinde ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. Bakırcı ailesinin daveti üzerine beraberinde Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve eşi ile ailenin evine konuk olan Başkan Zeynel Abidin Beyazgül ve eşi Betül Beyazgül, aile fertleri ile bol bol sohbet ederek, Kale Eteğindeki yaşamlarının sıkıntılarını dinledi.

 

BAŞKAN BEYAZGÜL: AİLELERİN MUTLULUĞUNU GÖRMEK YOLUMUZA IŞIK TUTUYOR

Görüşmede Başkan Beyazgül, “Attığımız adımlarda hemşehrilerimizin mutluluğunu görmek, bizlerin doğru yolda olduğunun en güzel göstergesi. Seçim döneminde de söz verdiğim gibi Kale Eteği'ndeki yıkım çalışmalarımızı hızlıca başlattık. Haşere gibi tehlikelerle baş başa iken şimdi daha güzel bir yuvada ikamet eden hemşehrilerimizden sürekli olarak evlerine davet var. Herkese teşekkür ediyoruz buradan. AK Belediyeciliğin örneklerini sergilemeye devam edeceğiz” dedi. 

Başkan Beyazgül'e ziyaretinde eşlik eden Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de, yıkım sürecinde elerinden geleni yaptıklarını belirterek uygulamanın tüm Şanlıurfa halkına hayırlı olmasını diledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.