BAŞKAN SAVAŞ HASSA’NIN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 97’NCİ YILINI KUTLADI
Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hassa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Savaş mesajında, ”Hatay, Kuvay-i Milliye meşalesinin ateşlendiği, milli bilincin oluşmasına büyük katkıları olan bir ildir . Bu topraklar nice kahramanların, bir milletin bağımsızlık ruhunu tüm dünyaya haykırdığı topraklardır. Gelecek nesillerimiz, ecdadımızın kahramanlıklarla dolu tarihini iyi bilmeli ve bizlere bırakılan bu mirasın kutsaliyetinin farkında olarak ülkemizin her alanda ilerlemesine katkı sağlamalıdır” ifadelerine yer verdi.
Başkan Savaş sözlerini şöyle sürdürdü:
“Milli birlik ve beraberliğimizin simgelerinden olan Hassa’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılını kutlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu gurur ile başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz huzurunda saygıyla eğiliyorum.”
SPOR
22 saat önceGÜNDEM
3 gün önceGÜNDEM
9 gün önceGÜNDEM
12 gün önceGÜNDEM
14 gün önceGÜNDEM
15 gün önceGÜNDEM
16 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.