DOLAR 32,5425 0.13%
EURO 34,9346 -0.22%
ALTIN 2.439,080,13
BITCOIN 21019710,40%
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BASIN BÜLTENİ

BASIN BÜLTENİ

BAŞKAN SAVAŞ HASSA’NIN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 97’NCİ YILINI KUTLADI Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hassa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:27
BASIN BÜLTENİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN SAVAŞ HASSA’NIN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 97’NCİ YILINI KUTLADI

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hassa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Savaş mesajında, ”Hatay, Kuvay-i Milliye meşalesinin ateşlendiği, milli bilincin oluşmasına büyük katkıları olan bir ildir . Bu topraklar nice kahramanların, bir milletin bağımsızlık ruhunu tüm dünyaya haykırdığı topraklardır. Gelecek nesillerimiz, ecdadımızın kahramanlıklarla dolu tarihini iyi bilmeli ve bizlere bırakılan bu mirasın kutsaliyetinin farkında olarak ülkemizin her alanda ilerlemesine katkı sağlamalıdır” ifadelerine yer verdi.

Başkan Savaş sözlerini şöyle sürdürdü:

“Milli birlik ve beraberliğimizin simgelerinden olan Hassa’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılını kutlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu gurur ile başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz huzurunda saygıyla eğiliyorum.”

 

 

 

 

 

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.