DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2075669-1,34%
Kayseri
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAL Ligi takımları, Talasgücü’nün ev sahipliğinde bir araya geldi

BAL Ligi takımları, Talasgücü’nün ev sahipliğinde bir araya geldi

ABONE OL
Eylül 30, 2022 12:10
BAL Ligi takımları, Talasgücü’nün ev sahipliğinde bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’yi Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Develigücü ve Hacılar Erciyesspor yine bu ligde mücadele eden Talasgücü Belediyespor ev sahipliğinde bir araya geldi.

Pazar günü başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig’de Kayseri’yi temsil eden takımlar sezon öncesi bir araya geldi. Talasgücü Belediyespor Başkanı Yunus İloğlu ile antrenör Halil Aslan’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, TFF Bölge Müdürü Vahdi Elbaşı, TÜFAD Başkanı Osman Yozgat, ASKF Başkanı Mutlu Önal, Futbol İl Temsilcisi Mehmet Yücel, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Şinasi Acar ve yardımcısı İlyas Öksüz, Hacılar Erciyesspor Başkanı Halit Aysu ile antrenör Tanju Alan, Develigücü Başkanı İbrahim Şimşek ile antrenör Sebahattin Tekin katıldı.

Üç kulübün de başkanı yaptıkları konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ile Kayseri ASKF Başkanı Mutlu Önal tesisleşme açısından hayata geçecek projeler hakkında bilgi verdiler.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.