DOLAR 32,5991 0.37%
EURO 34,8142 0.22%
ALTIN 2.495,200,44
BITCOIN 21166815,73%
Kayseri
18°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAKAN VARANK AÇILIŞA KATILDI

BAKAN VARANK AÇILIŞA KATILDI

ABONE OL
Aralık 19, 2022 14:36
BAKAN VARANK AÇILIŞA KATILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Varank, “Kasetle gelen Genel Başkan’a mağduriyet sosuna bürünmüş bir darbe gerçekleştiriliyor”

KAYSERİ (1HA) – Toplu açılış töreni için Kayseri’ye gelen Türkiye Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Bakınız, şu anda kasetle gelen Genel Başkan’a mağduriyet sosuna bürünmüş bir darbe gerçekleştiriliyor. Bu konular bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz işimize bakıyoruz. Eğer konu 2023 seçimleri ise bizim adayımız zaten belli. Sayın Cumhurbaşkanımız Allah’ın izniyle bu seçime girecek tekrar Cumhurbaşkanı olacak” dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank toplu açılış törenleri için Kayseri’ye geldi. Bu kapsamda Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen Mobilya ve Metal Yeşil Boyama Ortak Kullanım Atölyesi Projesi kapsamında kurulan MOBİBOYA’nın açılış törenine katıldı. Törende Bakan Varank’ın yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekilleri Mustafa Elitaş ile Taner Yıldız, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ercan Sarıkaya ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde konuşan Bakan Varank, “Bazı ürün vardır ki sadece ürün ortaya çıkarmaz bir teknoloji başlatırsınız. Nasıl TOGG Türkiye Yüzyılının ilk fotoğrafı olduysa gün geçtikçe bu fotoğraf karelerine yenilerini eklemeye devam ediyoruz. Daha TOGG’un heyecanı bitmeden Sayın Cumhurbaşkanımız dünyanın en yüksek 7’nci barajı Yusufeli Barajının açılışını gerçekleştirdi. 4 gün önce ülkemiz adına hep birlikte büyük bir gurura şahit olduk. İnsansız savaş uçağımız Bayraktar Kızılelma ilk uçuşunu büyük bir heyecanla gerçekleştirdi. Bazı teknolojiler vardır ki geliştirdiğinizde sadece bir ürün elde etmezsiniz. Bir sistemi değiştirirsiniz. Oyunun kurallarını yeni baştan yaparsınız. İşte geçtiğimiz hafta ben aynı şeyi TOGG için söylemiştim. Kızılelma da bu müstesna teknolojilerden bir tanesi. Bu teknoloji sadece topraklarımızı savunmada eli, ayağı olmayacak. Aynı zamanda savunma sanayinde çok büyük bir vizyonu ortaya koymuş olacak” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.