DOLAR 32,7015 0.57%
EURO 34,9402 0.16%
ALTIN 2.511,471,11
BITCOIN 20369231,45%
Kayseri
16°

AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

BAKAN SOYLU TATBİKATI TELEFONDA ANLATTI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından, Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında düzenlenen Kayseri Bölgesel TAMP Tatbikatı’na katıldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kent genelinde doğal afetler ve trafik kazaları başta olmak üzere birçok olaya anında müdahale eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerinin de yer aldığı, Talas’ta gerçekleştirilen, Kayseri Bölgesel TAMP Tatbikatı’na AFAD gönüllüsü yeleği giyerek katılan Başkan Büyükkılıç ve Vali Çiçek’in yanı sıra, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Sibel Livdumlu, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ve Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik katıldı.

Tatbikatta AFAD, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Arama Kurtarma Timi (JAK), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Birimi (UMKE), İnsani Yardım Vakfı (İHH) ve sağlık ekipleri olası deprem ve yangın anını canlandıran tatbikat senaryoları çerçevesinde hızlı ve güvenli bir şekilde anlık olarak müdahalelerde bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.