DOLAR 32,3637 0.13%
EURO 34,9687 -0.33%
ALTIN 2.323,700,20
BITCOIN %
Kayseri
14°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Atık malzemeleri geri dönüştürerek kütüphane yaptılar 

Atık malzemeleri geri dönüştürerek kütüphane yaptılar 

KAYSERİ (1HA) - İncesu ilçesine bağlı Kızılören mahallesindeki Osman Kulaç ilköğretim okulu öğrencilerinin atık malzemelerden yaptığı kütüphane törenle hizmete açıldı. İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek tarafından hizmete açılan kütüphanede tiner varillerinden yapılan koltuklar, eski telefon direklerinden yapılan kütüphane, kablo makaralarından yapılan masa bulunuyor.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:54
Atık malzemeleri geri dönüştürerek kütüphane yaptılar 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İncesu ilçesine bağlı Kızılören mahallesinde bulunan Osman Kulaç ilköğretim okulu Sıfır Atık projesi kapsamında Geri Dönüşüm Kütüphanesi hazırladı. Kütüphanenin açılışına İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik ve davetliler katıldı. 
Okul Müdürü Burak Kılıçkaya, Sınıf öğretmeni Fatih Şahin ve öğrencilerinin topladıkları atık eşyaları geri dönüşümle kazandırdıkları kütüphanede tiner varillerinden yapılan koltuklar, eski telefon direklerinden yapılan kütüphanenin ve kablo makaralarından yapılan masanın bulunuyor. Osman Kulaç ilköğretim okulu bu yıl Sıfır Atıkla Geri Dönüşüm, Anadolu'nun Ata Tohumları ve Atık malzemelerden Kuş Yuvası projesi hazırladı. 
İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ise yaptığı açıklamada “Atık malzemeleri sıfır atık projesi kapsamında geri dönüşümle kazandırarak kütüphane oluşturan okul idarecilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor. Belediye olarak bu projelerin en büyük destekçisiyiz. Öğrencilerimizin ürettiği ata tohumlarının fidelerini alarak vatandaşlarımıza dağıtacağız “dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.