DOLAR 32,5549 0.16%
EURO 34,9338 -0.22%
ALTIN 2.439,180,14
BITCOIN %
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Aranan şahıslar yakalandı

Aranan şahıslar yakalandı

KAYSERİ (1HA) - Kayseri’de polis ekiplerince aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 12 şüpheliden 7’si tutuklandı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:23
Aranan şahıslar yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de aranan şahıslara yönelik operasyonda 7 tutuklama

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de polis ekiplerince aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 12 şüpheliden 7’si tutuklandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından, haklarında kesinleşmiş hapis cezaları ile yakalama emri bulunan şahısların yakalanmasına yönelik cçalışma yapıldı. Bu kapsamda Osmangazi, 30 Ağustos, Battalgazi, Yavuzlar ve Fatih mahallelerinde belirlenen farklı adreslere operasyon gerçekleştirildi.

Operasyonlarda, hakkında ‘bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık’ suçundan 20 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.I. isimli kadın şahıs, hakkında ‘banka veya kredi kurumlarınca tahsis edilmesi gereken krediyi sağlamak amacıyla dolandırıcılık’ suçundan 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan D.G., hakkında ‘göçmen kaçakçılığı yapma’ suçundan 2 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.T., hakkında ‘cinsel taciz’ suçundan 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.K., hakkında ‘trafik güvenliğini tehlikeye sokmak’ suçundan 3 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.B., hakkında ‘kasten öldürme’ suçundan aranan ve ifadesi akabinde mahkemece tutuklanan A.E., hakkında ‘herkesin girebileceği bir yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hırsızlık’ suçundan yakalama emri bulunan H. A., hakkında ‘bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık’ suçundan yakalama emri bulunan B. A., hakkında ‘bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal etme’ suçlarından 4 adet yakalama emre bulunan H. Ç., hakkında ‘konut dokunulmazlığını ihlal etme ve herkesin girebileceği bir yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hırsızlık’ suçundan 2 ayrı yakalama emri bulunan N.B. ile birlikte çeşitli suçlardan aranan toplam 12 şahıs yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerden 5’i adliyedeki işlemler sonrası serbest kalırken, 7 şüpheli ise tutuklanarak Bünyan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.